Hangfürdő

“Csendesítsd le az elmédet és a lelked beszélni fog.”
(Ma Jaya Sati Bhagavati)

Csoportos hangtálas meditáció és egyéni hangtálas kezelés.

A tibeti hangtálak és gongok egyrészt csodaszépek, másrészt megnyugvást, békét hozhatnak életünkbe. Egy csoportos hangfürdő alkalmával, vagy egyéni kezelés során a hangok és rezgések segítenek meditatív állapotba kerülni, negatív érzésektől, élményektől, akár fizikai fájdalmaktól megszabadulni. A hangfürdők finom és mégis erőteljes hangjai lelkünk nagyon finom rétegeit képesek elérni, és hatni rájuk.

A hangtál meditáció harmonizálja a különféle agyterületeket, mérhetően pozitív hatással van a vérkeringésre és a szív-érrendszer működésére, tágítja az ereket, csökkenti a vérnyomást, vagyis nyugtató, lazító hatással van az emberre.

Az egyéni hangtálas kezelés menete:
Masszázságyon, vagy a földön matracon fekszik a vendég, a tibeti hangtálak a testére helyezve, az egyes energiaközpontokra (csakrákra). A kezelés közben a hangtálak hangjai és rezgései gyógyítanak, irányított meditációval, vagy e nélkül egyaránt történhet a kezelés. Hossza körülbelül 1 óra.

Csoportos hangtálas meditáció menete:
A résztvevők a földön matracon feküdve, kényelmes ruházatban hallják és érzékelik a tibeti hangtálak és a gong hangjait, rezgéseit, irányított meditációval, vagy e nélkül egyaránt történhet a hangfürdő. Hossza körülbelül 1 óra.

A hangtálak hatásai:
– harmonizálódik a pulzusszám és a vérnyomás,
– az idegrendszer megnyugszik,
– megújulnak sejtjeink,
– ellazulnak izmaink,
– friss, egészséges energiával töltődünk fel,
– érzelmi blokkjaink oldódnak,
– a nyugalom érzése ára szét bennünk.